Over ons

De boerderij draait 365 dagen per jaar en 24 uur per dag, maar de vakantie accommodatie heeft een half jaar stil gestaan. En met een goede reden, want eind November is onze dochter Juliet geboren! 


Nu pak ik met plezier mijn werkzaamheden weer op, en het is direct weer leuk om alle leuke gasten te ontvangen! Vooral met de waardering voor de boerderij die wij vanuit vele kanten krijgen. Veel dank daarvoor!

Over Boer & Bed

Boerderij

Wees welkom op onze mooie melkveehouderij waar 100 koeien gemolken worden en ook kalfjes, schapen, kippen en huisdieren te vinden zijn.  

 

De cottage

De ruime cottage is geplaatst op de voormalige groentetuin. In een ver verleden was hier een oud bakhuisje. In 2016 is deze cottage gebouwd. De cottage biedt ruimte aan maximaal 4 personen en is voorzien van een eigen keuken, badkamer, zit- en eethoek. Er is één Queen-size tweepersoonsbed op de benedenverdieping en twee éénpersoonsbedden op de ruime vide, bereikbaar via een vaste trap.


Eigen maaltijden

In de eigen keuken met gasfornuis is voldoende kookgerei aanwezig waarmee u zelf een simpele avondmaaltijd kunt bereiden. 

 

Ook wat het ontbijt betreft bieden wij de mogelijkheid om in uw eigen ontbijt te voorzien. U kunt daarbij vrij gebruik maken van de koffie- en thee faciliteiten en als de kipjes voldoende eitjes hebben gelegd, leggen wij deze voor u klaar in het keukentje. In de oogsttijd kunt u mogelijk ook de bessen, frambozen of pruimen van onze eigen oogst vinden, afhankelijk van de oogst! :)  

Ons streven is om in de toekomst meer zelfvoorzienend te kunnen leven. Zo hebben we onlangs een boomgaard met de vergeten Hollandse fruitrassen aangeplant, waarin de oude appel-, peren- en pruimrassen een plekje hebben gekregen. Op verzoek kunt u zelfs verse, rauwe melk krijgen.

Liter rauwe melk: 1 euro Doosje 6 eieren: 1 euro

Ontbijt en verse producten

 Wilt u liever een ontbijt geserveerd krijgen? Dan kan dit voor 12,50 per persoon. Het ontbijt kan op ieder gewenste tijd geserveerd worden of naar wens in de koelkast worden geplaatst. 

 

Het ontbijt wordt verzorgd met verse producten van eigen boerderij of collega boeren. Zo bereiden wij de boerenyoghurt drie keer in de week vers van onze eigen melk. Kaas, fruit en sap komen van collega's uit onze nabije omgeving.

 

Heeft u allergieën of andere wensen waar wij rekening mee moeten houden? Dat is geen probleem, geef dit dan graag aan ons door.

Vers ontbijt: 12,50 euro p.p.